Outside thigh mobility – left side
30 seconds to 1.5 minutes

Bliv medlem af Neuromuscular Workout ONLINE for at se denne video.

Er du allerede medlem?   Log ind her >

Dette indhold er kun for medlemmer af Neuromuscular Workout Online

For at blive medlem skal du tilmelde dig her. Er du allerede medlem? Log ind her

Om Neuromuscular Workout (NeWo)

NeWo er neuromuskulær træning.

Træningen sigter mod at udbedre skader, forebygge nye skader og gøre kroppen stærk og fleksibel. Øvelserne spænder bredt og varierer, så det ikke behøver at blive kedeligt at træne. 

Neuromuscular Workout styrker stabiliteten for musklerne omkring leddet efter biomekaniske principper og funktionelle mål i sigte såsom bedre holdning, gang, løb, siddestillinger og kropslig komfort. 

Online træningsprogrammer og live undervisning er undervist tydeligt med jævnlige korrektioner og justeringsmuligheder afhængig af smerterespons eller fysiske begrænsninger, og derfor er det også anvendelige træningsprogrammer for begyndere eller mennesker med skader, som gerne må træne for en læge eller anden sundhedsfaglig. 

Øvelserne kan være mobiliserende, men også mange isometriske øvelser indgår såsom planker eller statiske styrketræningsøvelser. Alle live træninger indeholder en træning af de nedre mavemuskler, da de er relevante for alle, men fokuserer også på problematiske spændinger f.eks. udstrækning af psoas, som er spændt hos mange mennesker, glemte muskelgruppe såsom inderlår eller musklerne mellem skulderbladene bliver også aktiveret og styrket. 

Sidst men ikke mindst kan du følge onlinetræningen som en træningsapp til løb, fordi den supplerer et godt løberliv. 

Malou Deichmann underviser. Hun er uddannet inden for træning- og skadesvidenskab og er selv tidligere konkurrenceløber.

Abonner i dag for at få fuld adgang til workout-videobiblioteket og invitationer til vores online live stream workouts!

Har du allerede et abonnement?    Log ind her

Relaterede workouts og øvelser