Tilmeld dig
Neuromuscular Workout Online

Hvis du ikke er sikker på, om Neuromuscular Workout ONLINE er noget for dig, så tjek de frit tilgængelige videoer her på WebApp’en, og start i det små med et par øvelser, eller følg Malou Deichmann på Instagram.

Neuromuscular Workout ONLINE giver dig adgang til hele Neuromuscular Workout-videobiblioteket, mulighed for at deltage i de 4 eksklusive live-træningsstreams om ugen *, og adgang til vores Live Workout Replays, som er on-demand-optagelser af udvalgte live workout streams.

Bemærk venligst

I uge 35 og 36 i 2023 (28. august – 8. september) vil Malou være i Ukraine på militærhospitalet “The Superhumans Center” i Lviv for at træne sårede soldater og undervise hospitalspersonalet i Neuromuscular Workout-metoden.

Der vil derfor være en pause i online live workout streams i de to uger. Live stream-træningen starter igen fra mandag den 11. september 2023.

Online medlemmer vil i stedet modtage en eksklusivt udvalgt Live Workout Replay hver dag.

Malou vil lægge nogle videoer og billeder på Instagram om sit arbejde i Ukraine, så du er velkommen til at følge med der.

Neuromuscular
Workout Online
On demand-adgang til alle videoer
+ live workout streams

dkk  99 nu

og derefter DKK 499 / måned

Gratis

dkk 0 / måned

Adgang til et begrænset antal gratis Neuromuscular Workout-videoer

Har du allerede et Neuromuscular Workout ONLINE-medlemskab?

Abonnementet betales hver måned, men du kan til enhver tid opsige dit abonnement!

karen-dollerup
For mig er online-træning med Malou inspirerende, intens og varieret. En træning, som giver mening for både krop og sind og samtidig styrker og mobiliserer. Malous store faglige viden gør mig tryg og modig, når jeg udfører øvelserne.
Karen Dollerup - Forfatter
merete-daniel-nielsen
Malous begejstring for at bevæge sig smitter af. Hele vejen gennem skærmen og hjem til måtten. Hun ved så utrolig meget, og er rigtig god til at formidle det på nye og interessante måder. Bedste start på dagen med en træning hos Malou. Kroppen opvarmes grundigt. Der er altid tid til udstrækning. Og masser af styrke til hele kroppen.
Merete Daniel Nielsen - Direktør.
flowers
Jeg var i 40erne og fik at vide af lægerne, at jeg havde så slem slidgigt i mine knæ, at jeg skulle have 2 nye knæ, og før jeg fik disse operationer måtte jeg ikke belaste mine knæ / være fysisk aktiv. Efter 3 måneder på krykker begyndte jeg at træne med Malou, og det var en gamechanger. Både fysisk og synligt for min krop generelt, men mine knæ er i dag så stærke at jeg ikke har nogen fysiske begrænsinger, og jeg er fuld mobil. I dag er jeg afhængig af daglig online træning med Malou og vil anbefale det til alle.
Nanaki Bonfils - Direktør
charlotte-s
Jeg skal træne om morgenen for at få det gjort, og det kan jeg nå hjemmefra med Malou's live undervisning cirka to gange om ugen, hvor jeg får styr på min basale styrke og smidighed. Nogle gange kan jeg nå en ekstra træning, som jeg vælger i app'en i løbet af weekenden. Med den indsats holder jeg mig fit for fight og kan gå eller løbe uden gener, når jeg har tid til det.
Charlotte Seeger - elvstændig med virksomheden Babybite og mor til to skolebørn
blue-flowers
Jeg har prøvet mange træningsformer, men Malous online pilateshold er de bedste for min holdning og muskelstyrke, og den træningsform jeg har haft lettest ved at holde fast i. Jeg elsker at rulle ud af sengen, lave en kop kaffe og så stille og roligt vippe frem og tilbage til Malous pædagogiske instruktioner. Først blidt, hele kroppen vågner, og pludselig er det som om man skal besvime af anstrengelse, og så er det hele overstået.
Rikke Juul - Sognepræst ved Rosenvængets sogn
vase-flowers
Jeg tog kontakt til Malou Deichmann sommeren 2014, og det er noget af det bedste jeg har gjort. Jeg havde problemer med mit højre ben, og lægerne tog det ikke alvorligt. Men det gjorde Malou, og med den bedste træning blev jeg smertefri. Malou er det mest kompetente, dedikeret og sødeste menneske jeg har modt, og jeg har fortsat min træning. I dag har jeg en sund og stærk krop takket være mine online hold og fysisk møde med Malou hver uge. Jeg kan på varmeste vis anbefale at træne hos Malou, og vil aldrig selv undvære det.
Mette Hallgreen Mechlenburg - Managing Director
jesper-m
I mit arbejde sidder jeg ned mange timer dagligt. Det manifesterer sig i fysiske skavanker som ondt i lænden, smerter omkring iskiasnerven og musearm. Hver gang har Malou hjulpet mig med stor succes. Det bedste er, at jeg efterhånden har forstået vigtigheden af lave mine øvelser og deltage i online træningen. Jeg skylder hende stor tak.
Jesper Mechlenburg - Komponist og instruktør
jesper
Malou er en fantastisk dygtig behandler, som med sin store indsigt og sine præcise øvelser har hjulpet mig over flere langtidsskader. Hendes online-træning er lige så detaljeorienteret, og efter en times træning føler jeg, at alle led i min lidt for stive krop er mindst ti år foryngede
Jakob Illeborg