Om Neuromuscular Workout WebApp'en
og Malou Deichmann
Om WebApp'en

Neuromuscular Workout WebApp’en af Malou Deichmann er et træningssystem, som du kan bruge som støtte til dit fysiske aktive liv, uanset hvor du er, og i dit eget tempo.

Ideen bag Neuromuscular Workout-øvelserne i appen er både at forebygge og genoprette skader, før de bliver alvorlige. Disse øvelser kan også bruges i den stabile fase efter en akut skade, hvor målet er at komme tilbage til et fysisk aktivt liv, eller som daglige træningshjælpemidler for at bevare din styrke og mobilitet.

Hos Neuromuscular Workout fokuserer vi på tre overordnede kategorier af fysisk træning:

  • Støtte til løb og sport
  • Rygsøjle og kropsholdning
  • Genoptræning og forebyggelse af skader

Når du bruger WebAPP’en, skal du vælge individuelle øvelser inden for disse kategorier og følge videoerne for den pågældende øvelse, eller du kan vælge at følge en af de komplette  ‘workouts’ fra Neuromuscular Workout.

På denne måde kan du tage kontrol over dit eget fysiske velbefindende og træne eller restituere i dit eget tempo og i dit eget hjem.

Videoerne til Neuromuscular Workout APP indeholder fysiske øvelser, der betragtes som anstrengende fysiske aktiviteter.

Før du bruger indholdet af APP’en, skal du søge råd hos en læge eller en fysioterapeut eller andet relevant medicinsk personale.

Om Malou Deichmann

Malou Deichmann er grundlæggeren, ejeren og drivkraften bag Neuromuscular Workout.

Hun har udviklet en dyb passion for at løse puslespillet om det menneskelige neuromuskulære system – gennem uddannelse og professionel erfaring.

Hendes mål er at dele sin viden og erfaring med alle, der ønsker at udvikle og fastholde en fysisk aktiv livsstil.

I sine to årtier med professionel erfaring har Malou arbejdet med mange klienter, hvis mål var at udskyde eller endda undgå kirurgi. Hun har også arbejdet med klienter med smertehåndtering fra tidligere skader, stress eller muskelspændinger og fysiske ubalancer ved at se på hele kroppen og dynamikken mellem krop og sind.

Målet er altid at udvikle et individuelt program, der fokuserer på dine specifikke behov og mål, og at tilrettelægge en plan, der vil hjælpe dig med at opnå en stærk og afbalanceret krop i synkronisering med det neuromuskulære system.

Jeg er født i København, Danmark i 1977, hvor jeg bor og arbejder.

I 2005 afsluttede jeg min uddannelse som BA i ernæring og sundhed med en afsluttende opgave om sammenhængen mellem en bestemt fedtsyre og BMI i en yngre befolkningsgruppe.

Da jeg var færdig, begyndte jeg at arbejde som sundhedsskribent for forskellige aviser og magasiner og blev redaktør for et løbemagasin.

Senere udgav jeg en bog på dansk direkte oversat med titlen “Stærk ryg på 10 minutter”. Den blev udgivet i 2017 af forlaget Gyldendal.

I mine 20ere løb jeg langdistance i den københavnske atletikklub Sparta, og da jeg holdt op med at konkurrere, blev jeg temposætter for andre. Jeg stoppede med konkurrenceløb på grund af skader og begyndte først at studere løbeskader, og snart studerede jeg skader i det muskuloskeletale system i almindelighed.

I disse år tog jeg også en ekstra uddannelse inden for Pilates-systemet og blev Pilates-instruktør, som omfattede alle de originale Pilates-maskiner, små rekvisitter og de grundlæggende principper bag systemet.

I mange år var Pilates min vigtigste værktøjskasse til instruktion af klienter.

Men min nysgerrighed gik videre end Pilates, og jeg har siden studeret løbemedicin, skader fra et medicinsk synspunkt, anatomi, biomekanik og fysiologi og mange forskellige træningssystemer som styrketræning, mobilitetstræning og kredsløbstræning.

På trods af al den uddannelse arbejder jeg uden at være afhængig af noget system. Min erfaring med mine tusindvis af klienter taler mere end noget kursus, jeg har taget.

Jeg lærer hver dag af de klienter, jeg ser i min klinik i København, og jeg studerer og taler med andre med erfaring, og desuden deltager jeg hvert år i et videreuddannelsesforløb. Jeg læser bøger og artikler om relevante emner, og jeg lægger stor vægt på, at der ikke bliver lagt noget sten i vejen, når det drejer sig om at få et menneske til at føle sig fysisk kompetent og stærkt resten af sit liv.

Jeg er iværksætter og har udover min facilitet, hvor jeg underviser klienter med mine metoder, også grundlagt Neuromuscular Workout App med abonnementet Neuromuscular Workout ONLINE og Neuromuscular Workout method.

CV

BAGGRUND UDDANNELSE

BA i ernæring og sundhed, januar 2005. Thesis titel: “Association between CLA and obesity” (Sammenhæng mellem CLA og fedme).

PRIMÆR PILATES-AKKREDITERING

Diplom fra Copenhagen Pilates Studio i teori om udstyr og undervisningspraksis, 2008.

Stott Pilates, certificeret instruktør i Matwork niveau 1 og 2, samt Reformer niveau 1, 2009.

SEKUNDÆR PILATES AKKREDITERING

BASI Pilates Comprehensive Teacher Training Course 2014.

KURSER

Balanced Body, “Anatomy in three dimensions”, 2013.

Madeleine Black, “Sole to Spine”, 2014.

Balanced Body, “CoreAlign 1”, 2014.

Elizabeth Larkam, PMA-CPT, Fascia Oriented Training in the Contemporary Pilates Environment 2014.

PMA, Pilates Method Alliance, San Diego Conference, 2014.

Karen Clippinger, “Sacroiliac Function & Pilates Program Design”, 2015.

Karen Clippinger, “Shoulder Mechanics, Alignment & Pilates Program Design”, 2015.

Karen Clippinger, “Hip and Knee Biomechanics”, 2017.

Mountain Land, “Running Summit”, 2017.

Mountain Land, “Running Summit”, 2018.

Mountain Land, “Running Summit”, 2020.

Mountain Land, “Running Summit”, 2022.

ARBEJDSLIV

Grundlægger af træningskonceptet “The Neuromuscular Workout method”, beliggende i København, Danmark, siden 2020.

Grundlægger af træningskonceptet “I Will Run” i København, Danmark, siden 2018.

Tidligere partner og konsulent med speciale i løb for Copenhagen Pilates Studio, 2009 – 2018.

Tidligere fast instruktør med speciale i rehabilitering og løb for det danske Wounded Warriors Project, 2014 – 2018.

Skribent med speciale i sundhed, ernæring og motion for Politiken, Børsen og medier under forlaget Egmont.

Forfatter til “Stærk ryg på 10 minutter” for Gyldendal.