Neuromuscular Workout Online
medlemskab

Bemærk venligst

Malou er på sommerferie fra d. 11. Juli 2024 til og med d. 7. August 2024.  Der vil derfor være en pause i online live workout streams i de uger. Live stream-træningen starter igen fra den 8. august 2023.

Online medlemmer vil i stedet modtage en eksklusivt udvalgt Live Workout Replay hver dag.

Neuromuscular
Workout Online
On demand-adgang til alle videoer
+ live workout streams

dkk  99 nu

og derefter 499 / måned

Et Neuromuscular Workout ONLINE-medlemskab giver adgang til hele Neuromuscular Workout-videobiblioteket og giver dig mulighed for at deltage i vores LIVE og EKSKLUSIVE online live workout-streams med vores træningsspecialist og grundlægger af Neuromuscular Workout, Malou Deichmann.

Hver hverdag kl. 6.00 modtager du en e-mail med et link til dagens valgte Live Workout Replay, og hvis det er relevant, et eksklusivt link til at deltage i en af vores 4 online live workout streams, som kun er for medlemmer.

Du vælger selv, hvilket link der passer dig bedst denne dag.

Hver live workout og live workout replay falder inden for de neuromuskulære workout-temaer rygsøjle og kropsholdning, løbestøtte samt restitution og skadesforebyggelse og tager ca. 45-50 minutter at deltage i.

Se den live workout stream tidsplan her >

Vores live workout streams med Malou starter med beroligende åndedrætsøvelser, efterfulgt af mobiliserende opvarmning, som derefter går over i øvelserne, hvilket gør dem til et perfekt supplement til en fysisk aktiv dag!

Som ONLINE-medlem kan du deltage i en eller alle disse eksklusive live workout-streams i løbet af ugen.

Hvis du ikke kan deltage den dag, indeholder vores e-mailinvitationer også et link til en af vores Live Workout Replays (som er optagelser af udvalgte livestreams), så du kan træne i dit eget tempo, når du har tid.

Har du allerede et Neuromuscular Workout ONLINE-medlemskab?

Neuromuscular Workout ONLINE FAQ

Alle vores livestreams udføres af kun én person – den danske træningsspecialist Malou Deichmann.

Som alle andre har Malou brug for ferie til at lade op for at kunne tilbyde sine kunder den bedst mulige service.

Malou bliver også ofte bedt om at bruge sin ekspertise til at hjælpe med andre projekter, såsom hendes arbejde med sårede soldater på det ukrainske militærhospital “The Superhumans Center“, hvilket også kan påvirke planlagte live stream workouts.

I nogle perioder (f.eks. påske, danske sommer, helligdage , jul) eller når hun besøger Ukraine, og i tilfælde af sygdom udfører Malou derfor ikke live stream-workouts.

I stedet vil vores ONLINE-medlemmer på dage, hvor der normalt ville være en planlagt live stream workout (mandag, tirsdag, torsdag og fredag), modtage et link til en Live Workout Replay, specifikt udvalgt af Malou, så de kan fastholde deres træningsprogram i disse perioder.

Nej, slet ikke!

Vores ONLINE medlemskabsbetalingerne fortsætter automatisk hver måned og dækker en måned fra datoen for hver betaling, men du kan til enhver tid opsige det!

Og, hvis du opsiger dit medlemskab, er dit betalte indhold stadig tilgængeligt indtil udgangen af den periode, du har betalt for.

Som en lille virksomhed er det i øjeblikket ikke muligt for os at tilbyde gratis prøveperioder.

Men hvis du ønsker at prøve tjenesten i en måned, kan du gøre det til den indledende pris på DKK 99, og hvis du beslutter, at vores ONLINE-abonnementet ikke er noget for dig, skal du annullere inden udgangen af den indledende måned.

Hvis du ikke opsiger dit medlemskab, vil dit medlemskab automatisk blive fornyet, og din abonnementspris vil derefter være 499 kr. pr. måned.

karen-dollerup
For mig er online-træning med Malou inspirerende, intens og varieret. En træning, som giver mening for både krop og sind og samtidig styrker og mobiliserer. Malous store faglige viden gør mig tryg og modig, når jeg udfører øvelserne.
Karen Dollerup - Forfatter
merete-daniel-nielsen
Malous begejstring for at bevæge sig smitter af. Hele vejen gennem skærmen og hjem til måtten. Hun ved så utrolig meget, og er rigtig god til at formidle det på nye og interessante måder. Bedste start på dagen med en træning hos Malou. Kroppen opvarmes grundigt. Der er altid tid til udstrækning. Og masser af styrke til hele kroppen.
Merete Daniel Nielsen - Direktør.
flowers
Jeg var i 40erne og fik at vide af lægerne, at jeg havde så slem slidgigt i mine knæ, at jeg skulle have 2 nye knæ, og før jeg fik disse operationer måtte jeg ikke belaste mine knæ / være fysisk aktiv. Efter 3 måneder på krykker begyndte jeg at træne med Malou, og det var en gamechanger. Både fysisk og synligt for min krop generelt, men mine knæ er i dag så stærke at jeg ikke har nogen fysiske begrænsinger, og jeg er fuld mobil. I dag er jeg afhængig af daglig online træning med Malou og vil anbefale det til alle.
Nanaki Bonfils - Direktør
charlotte-s
Jeg skal træne om morgenen for at få det gjort, og det kan jeg nå hjemmefra med Malou's live undervisning cirka to gange om ugen, hvor jeg får styr på min basale styrke og smidighed. Nogle gange kan jeg nå en ekstra træning, som jeg vælger i app'en i løbet af weekenden. Med den indsats holder jeg mig fit for fight og kan gå eller løbe uden gener, når jeg har tid til det.
Charlotte Seeger - elvstændig med virksomheden Babybite og mor til to skolebørn
blue-flowers
Jeg har prøvet mange træningsformer, men Malous online pilateshold er de bedste for min holdning og muskelstyrke, og den træningsform jeg har haft lettest ved at holde fast i. Jeg elsker at rulle ud af sengen, lave en kop kaffe og så stille og roligt vippe frem og tilbage til Malous pædagogiske instruktioner. Først blidt, hele kroppen vågner, og pludselig er det som om man skal besvime af anstrengelse, og så er det hele overstået.
Rikke Juul - Sognepræst ved Rosenvængets sogn
vase-flowers
Jeg tog kontakt til Malou Deichmann sommeren 2014, og det er noget af det bedste jeg har gjort. Jeg havde problemer med mit højre ben, og lægerne tog det ikke alvorligt. Men det gjorde Malou, og med den bedste træning blev jeg smertefri. Malou er det mest kompetente, dedikeret og sødeste menneske jeg har modt, og jeg har fortsat min træning. I dag har jeg en sund og stærk krop takket være mine online hold og fysisk møde med Malou hver uge. Jeg kan på varmeste vis anbefale at træne hos Malou, og vil aldrig selv undvære det.
Mette Hallgreen Mechlenburg - Managing Director
jesper-m
I mit arbejde sidder jeg ned mange timer dagligt. Det manifesterer sig i fysiske skavanker som ondt i lænden, smerter omkring iskiasnerven og musearm. Hver gang har Malou hjulpet mig med stor succes. Det bedste er, at jeg efterhånden har forstået vigtigheden af lave mine øvelser og deltage i online træningen. Jeg skylder hende stor tak.
Jesper Mechlenburg - Komponist og instruktør
jesper
Malou er en fantastisk dygtig behandler, som med sin store indsigt og sine præcise øvelser har hjulpet mig over flere langtidsskader. Hendes online-træning er lige så detaljeorienteret, og efter en times træning føler jeg, at alle led i min lidt for stive krop er mindst ti år foryngede
Jakob Illeborg